Cisco Cius - novi tablet računar

Bez autora
Jun 30 2010

Cisco je na konferenciji u Las Vegasu predstavio svoj novi tablet računar prvi koji će biti u potpunosti urađen na Android operativnom sistemu. Cisco Cius je tablet računar sa ekranom od 7 inča koji je napravljen da zadovolji pre svega potrebe biznis korisnika.Cius će težiti oko 700 grama, imaće 1.6 GHz Intel Atom procesor, memoriju od 32GB, Wi-Fi i 3G/4G konekciju. Osim Cisco aplikacija (Telepresence, Cisco Quad, Cisco Show i Share, WebEx, Presence), od web pretraživača biće pokrenut Mozilla Firefox. Za sada nije precizirano kada će se pojaviti u prodaji i koliko će koštati.

Cisco Cius - novi tablet računarCisco je na konferenciji u Las Vegasu predstavio svoj novi tablet računar prvi koji će biti u potpunosti urađen na Android operativnom sistemu.

Cisco Cius je tablet računar sa ekranom osetljivim na dodir od 7 inča koji je napravljen da zadovolji pre svega potrebe biznis korisnika. Cius će težiti oko 700 grama, imaće 1.6 GHz Intel Atom procesor, memoriju od 32GB, Wi-Fi i 3G/4G konekciju. Osim Cisco aplikacija (Telepresence, Cisco Quad, Cisco Show i Share, WebEx, Presence), od web pretraživača biće pokrenut Mozilla Firefox.

Za sada nije precizirano kada će se pojaviti u prodaji i koliko će koštati.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik